Recent werk

Weteq

WETEQ is een landelijk opererend technisch projecten bureau dat samen met professionals, op HBO en academisch werk- en denkniveau, projecten ondersteunt en realiseert bij opdrachtgevers in de techniek. Voor Weteq heeft DMM Bys Development de website en een custom-made ATS ontwikkeld. De website weteq.nl is door DMM Bys Development restyled.

ga naar website

Europese Commissie

Voor de Europese Commissie (vertegenwoordiging in NL) ontwikkelde DMM Bys Development diverse websites. Laatste project is de website www.europalezing.nl. Deze website ondersteunt het doel van de Europalezing: het publieke debat over Europa een impuls geven. Design is extern uitgevoerd.

ga naar website

Holtrop

Holtrop, opgericht in 1960 te Haarlem, is een organisatie van ervaren bedrijfspsychologen en organisatieadviseurs. Voor Holtrop ontwikkelde DMM Bys Development een nieuwe corporate website in het TYPO3-CMS. Belangrijk onderdeel van de opdracht was het design: dit moet aansluiten bij de doelgroep van Holtrop.

ga naar website

Abroad Experience

Nieuwe website voor Abroad Experience, een recruitment bureau gespecialiseerd in het werven van internationaal personeel voor de Nederlandse arbeidsmarkt. De website heeft een typisch Nederlandse uitstraling. De website is voorzien van up-to-date technologie, zoals een koppeling met het ATS 'PerfectMatch' en integratie met multiposter Broadbean. CMS: TYPO3.

ga naar website

BagNed

CVS (Cliënt VolgSysteem) is een intranetapplicatie geschreven voor BAG (Bureau voor Arbeid en Gezondheid) waarmee het mogelijk is cliënten te volgen in hun behandeltraject. Bovendien ontwierp DMM Bys Development tevens de websites bagned.nl en paramedics.nl voor BAG. BaGNed is voorzien van diverse extra modules zoals Documentbeheer, een CRM applicatie en een forum.

ga naar website

a a

Callbase

Voor J&J Telemarketing BV ontwikkelde DMM Bys Development een custom made webapplicatie, Callbase. Callbase stelt de opdrachtgever in staat haar bedrijfsvoering op een efficiënte wijze in te richten. Zo kan Callbase oa: belscripts maken, in- en outbound calls verwerken, afspraken inplannen en uitgebreide managementrapportages verzorgen.

Prima Personeel

Prima Personeel is een allround arbeidsbemiddelaar gespecialiseerd in de branches: installatie- en electrotechniek, metaal, bouw, schilders en detailhandel. Voor Prima Personeel ontwikkelde DMM Bys Development de TYPO3-website prima.nl.

ga naar website

a

Roughmen

Roughmen vertegenwoordigt ruim 50 visualisers, illustratoren, dtp-ers, vormgevers, traffic-en productiemanagers en fotografen. Van jong talent tot ervaren, ieder met een eigen specialiteit, stijl en persoonlijkheid. Voor Roughmen ontwikkelde DMM Bys Development in TYPO3 een corporate website, en een custom-made CMS waarmee Roughmen eenvoudig portfolio's kan beheren.

ga naar website

Oplossingen die werken Oplossingen die werken Oplossingen die werken Oplossingen die werken Oplossingen die werken Oplossingen die werken Oplossingen die werken