Recent werk

Experis Nederland

DMM Bys Development heeft de nieuwe website voor Experis ontwikkeld: "het netwerk van de Nieuwe Professional". De opdracht was: ontwikkel 'de beste recruitmentsite ever'. Na een pitch ontwikkelde DMM Bys Development de nieuwe experis.nl. Integraties: Actonomy, Textkernel, SOLR, LinkedIn, Flexservice, InGoedeBanen.nl. Services: projectmanagement, serverbeheer, development. DMM Bys Development heeft samengewerkt met o.a. Traffic4U, wazza en igigiq aan de nieuwe experis.nl.

Bèta Recruitment

DMM Bys Development heeft voor Bèta Recruitment BV uit Amsterdam een nieuwe corporate website ontwikkeld. Bèta Recruitment is gespecialiseerd in het bemiddelen en adviseren van midden en hoger technisch kader personeel. Integraties: ATS Carerix en multiposter InGoedeBanen.nl. CMS: TYPO3.

Epris Personeelsadviseurs

Epris Personeelsadviseurs adviseert en begeleidt organisaties en individuele personen bij het invullen van of zoeken naar vacatures. Daarnaast is Epris actief in outplacement en advisering op het gebied van personeelsvraagstukken. Voor Epris ontwikkelt DMM Bys Development een nieuwe, aantrekkelijke website. Integraties: multiposter InGoedeBanen.nl en ATS Easyflex. CMS: TYPO3.

Zorgbouwprofessionals.nl

DMM Bys Development ontwikkelt de nieuwe website Zorgbouwprofessionals.nl, een initiatief van Schuylenborgh te Zwolle. Zorgbouwprofessionals.nl is geïntegreerd met ATS Carerix en multiposter InGoedeBanen.nl

Continu

Nieuwe website voor Continu: een grote speler op het gebied van detachering van bouwkundigen en technici op midden- en hoger kaderniveau. Voor Continu ontwikkelt DMM Bys Development i.s.m. Bas vd Haterd de nieuwe website, voorzien van de nieuwste technologieën. Integraties: InGoedeBanen.nl, SOLR/Lucene.

ga naar website

a

Undutchables

Undutchables Recruitment Agency is gespecialiseerd in het plaatsen van hoog opgeleide, ervaren kandidaten bij internationale organisaties. Undutchables werft native speakers in diverse talen, anders dan de Nederlandse taal. Undutchables.nl is volledig geïntegreerd met InGoedeBanen.nl, en is voorzien van een geavanceerde nieuwsbrieven-module.

ga naar website

a

Covebo

Covebo is specialist in het vinden van uitzendkrachten voor de bouw, metaal & techniek, logistiek en productie. Voor Covebo ontwikkelde DMM Bys Development een viertal websites: De corporate website covebo.nl, gericht op de nederlandse markt (opdrachtgevers, stakeholders). Daarnaast landenwebsites voor Duitsland, Polen en Hongarije. Alle websites zijn centraal te beheren via het TYPO3-CMS.

ga naar website

Examenagenda

ExamenAgenda is een applicatie die vraag naar en aanbod van examenplaatsen op eenvoudige en transparante wijze bij elkaar brengt. Examenagenda is een product van Orangeware, een nieuwe organisatie die taal- en examenaanbieders ondersteunt in bij inburgering, reïntegratie en participatie.

ga naar website

a a

Infraflex

Infraflex is een landelijk opererend technisch detacheringbureau gericht op vakbekwame adviseurs en ingenieurs. Voor Infraflex ontwikkelde DMM Bys Development een nieuwe corporate website in het TYPO3-CMS. Integratie met InGoedeBanen.nl en de interne WinSearch-database.

ga naar website

AjaxLife

Voor AjaxLife, de officiële supportersvereniging van AFC AJAX, heeft DMM Bys Development de website ajaxlife.nl ontwikkeld. Ajaxlife.nl is voorzien van een zeer uitgebreid custom-made Content Management Systeem, dat de redactie in staat stelt alle content op de website realtime te managen.

ga naar website

a

Bosman & Vos

Bosman & Vos is een organisatie advies bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen en aansturen van organisaties en van Human Resource Management in het bijzonder. Voor Bosman & Vos heeft DMM Bys Development de website http://www.bosmanvos.nl technisch vormgegeven. De website bosmanvos.nl is volledig geintegreerd met multiposter InGoedeBanen.nl. CMS: TYPO3.

ga naar website

Noordflank

Voor Noordflank, platform met het overzicht van vacatures bij werving & selectiebureaus, ontwikkelde DMM Bys Development een scraper (of: spider). Deze scraper bezoekt periodiek websites van opdrachtgevers van Noordflank en kopieert daar volautomatisch de actuele vacatures, om deze in de database van Noordflank te plaatsen. De gespiderde vacatures kunnen vervolgens worden gemapped naar de door Noordflank gehanteerde facetten.

ga naar website

a
Oplossingen die werken Oplossingen die werken Oplossingen die werken Oplossingen die werken Oplossingen die werken Oplossingen die werken Oplossingen die werken