DMM

DMM Bys Development is een groeiend internetbedrijf (momenteel 20 mensen) met een sterke technische oriëntatie. Onze specialiteit is de ontwikkeling van webbased applicaties, vaak voor klanten op of rond de professionele arbeidsmarkt. Zo ontwikkelt DMM Bys Development vacaturebanken en werkt DMM Bys Development voor recruitment agencies en reïntegratiebedrijven. Zonder uitzondering opdrachtgevers die zich willen onderscheiden van de concurrentie en kiezen voor toepassing van de nieuwste technische oplossingen.

DMM Bys Development besteedt veel aandacht aan kwaliteit en innovatie. Dat doen we op zogenaamde labdays, waarop onze developers groepsgewijs vrij werken aan innovatieve oplossingen en vernieuwingen, maar ook in ons dagelijks werk. DMM Bys Development streeft naar een hoog technisch niveau en een goede uitwisseling van kennis tussen de developers. Op die manier is het mogelijk om met nieuwe, innovatieve oplossingen te komen.

Op dit moment ontwikkelt DMM Bys Development bijvoorbeeld een technisch hoogstaand framework dat gebaseerd is op het Zend framework. Dit project komt voort uit de labdays en heeft een dermate innovatief karakter, dat het wordt gesubsidieerd door de overheid in het kader van innovatie. Het framework zal ons in staat stellen nieuwe websites en applicaties nog beter en efficiënter te ontwikkelen zonder dat we 'het wiel steeds opnieuw moeten uitvinden'.Oplossingen die werken Oplossingen die werken Oplossingen die werken Oplossingen die werken Oplossingen die werken Oplossingen die werken Oplossingen die werken